Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιουβέντους – Σπαλ 2-0

Γιουβέντους – Σπαλ 2-0

Η Γιουβέντους δεν χρειάστηκε να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σπαλ και χάρη στα γκολ των Πιάνιτς (45') και Κριστιάνο Ρονάλντο (78') πήρε άνετη τη νίκη (2-0) και τους τρεις βαθμούς.

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν συνάντησε η Γιουβέντους στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Σπαλ. Οι «μπιανκονέρι» γνώριζαν εκ προοιμίου πως δεν είχαν το περιθώριο να απολέσουν βαθμούς, καθώς η Ίντερ μέχρι στιγμής δεν τους αφήνει να έχουν το κεφάλι τους… ήσυχο.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Μαουρίσιο Σάρι έκαναν το καθήκον τους απέναντι στη Σπαλ και παίζοντας όσο χρειάζεται κατάφεραν να επιβληθούν.

Με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να αγωνίζεται για 903η φορά σε επίπεδο συλλόγων και να κάνει ρεκόρ για Ιταλούς αλλά και με αρκετές απουσίες, η «Γηραιά Κυρία» βρήκε τις λύσεις από τα… πόδια των Πιάνιτς και Κριστιάνο Ρονάλντι και επέστρεψε στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Το πρώτο μέρος βρήκε τους γηπεδούχους να δυσκολεύονται να απειλήσουν, ενώ στις μοναδικές καλές στιγμές οι Ντιμπάλα (34′) και Ράμσεϊ (43′) δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μπερίσα.

Τελικά, τον γόρδιο δεσμό έλυσε στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Μίραλεμ Πιάνιτς με όμορφο σου έξω από την περιοχή.

Μάλιστα, αυτό ήταν το 27ο γκολ που καταφέρνει να πετύχει ο Βόσνιος εκτός περιοχής από την περίοδο 2007/2008, με τους Ρονάλντο, Ιμπραϊμοβιτς και Μέσι να είναι οι μοναδικοί που έχουν σημειώσει περισσότερα μέσα σε αυτό το διάστημα.

Στο δεύτερο μέρος, οι «μπιανκονέρι» κατάφεραν να διατηρήσουν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και εν τέλει έφτανα και σε δεύτερο γκολ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (78′). Το τελικό σφύριγμα βρήκε τη Γιουβέντους να επιστρέφει στην κορυφή του πρωταθλήματος, με την Ίντερ πάντως να μετρά παιχνίδι λιγότερο.

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Μπουφόν, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Ματουιντί, Πιάνιτς, Κεντίρα (61’ Εμρέ Τσαν), Ραμπιό (77’ Μπετανκούρ), Ράμσεϊ (65’ Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα, Ρονάλντο.

Σπαλ (Λεονάρντο Σέμπλιτσι): Μπερίσα, Τόμοβιτς, Βίκαρι, Σάλα (72’ Γιάνκοβιτς), Ρέκα, Ιγκόρ, Μισιρόλι, Μουρτζία (57’ Εσπέτο), Βαλντιφιόρι, Μοντσίνι (76’ Παλόσκι), Πετάνια.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024