Λίποβι: «Ομάδα με ποιότητα η Μονακό, να παίξουμε στο 100%»
Ο Ολεκσάντρ Λίποβι παραδέχθηκε πως η Μονακό είναι ομάδα με ποιότητα και ότι οι παίκτες του Προμηθέα θα πρέπει να παίξουν στο 100% για να πάρουν τη νίκη.
Ο Προμηθέας Πάτρας φιλοξενεί τη Μονακό για τη 2η αγωνιστική του Eurocup την Τετάρτη (9/10, 19:30) στο «Δ. Τόφαλος».
Ο γκαρντ των Πατρινών σε δηλώσεις του για το ματς, τόνισε πως οι Γάλλοι διαθέτουν αρκετή ποιότητα, είναι μία πολύ καλή ομάδα και ότι οι παίκτες του Μάκη Γιατρά για να πανηγυρίσουν τη νίκη θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι επί 40 λεπτά και να παίξουν στο 100% τους.
Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Λίποβι:
«Η Μονακό είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα. Το κλειδί μας θα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να παίξουμε όλοι μαζί ως ομάδα. Θα πρέπει να παίξουμε στο 100% της προσπάθειας και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο Eurocup στην έδρα μας».
- Η αινιγματική ανάρτηση του Τζόουνς που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και οι εξελίξεις των επόμενων ωρών
- Live streaming: Ολυμπιακός – Πρωτέας Βούλας
- LIVE: Άστον Βίλα – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Παναθηναϊκός: Εκτός δράσης για δύο μήνες ο Ντέσερς
- Με την κλασική ερυθρόλευκη στον τελικό ο Ολυμπιακός (pic)
- Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον Κρις Σίλβα
- Κίνηση με νόημα από τον Ολυμπιακό: Γιατί δεν θα παραστεί στο επίσημο γεύμα του Betsson Super Cup – Διπλό το μήνυμα
- Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός από την αποθέωση του κόσμου στο ΣΕΦ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 03.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tim-marshall-oMI4Xs46ar4-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442