Ολοκληρώθηκε και το δεύτερο σκέλος των σημερινών αγώνων της Football League.Τα Τρίκαλα και ο Ιωνικός απέδρασαν από τις έδρες του Διαγόρα και του Θεσπρωτού αντίστοιχα. Πρώτη νίκη για την Τριγλία ενάντια στον Ασπρόπυργο.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και το δεύτερο σκέλος των σημερινών αγώνων της Football League. Ο Ιωνικός και τα Τρίκαλα πέτυχαν την αποστολή τους στις έδρες του Θεσπρωτού (0-2) και Διαγόρα (1-2) αντίστοιχα. Ταυτόχρονα η Τριγλία επικράτησε με 2-0 του Ασπρόπυργου και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα της Νίκαιας απέδρασε από την έδρα του ουραγού της βαθμολογίας Θεσπρωτού με σκορ 2-0. Στο 49ο λεπτό ο Κρέταν άνοιξε το σκορ για τον Ιωνικό και στο 65′ ο Μάναλης «κλείδωσε» τη νίκη. Πλέον βρίσκεται στη τρίτη θέση δύο βαθμούς πίσω από την Καλαμάτα.
Τα Τρίκαλα πήραν τη νίκη στην έδρα του Διαγόρα με σκορ 2-1 και έφτασαν στην πέμπτη θέση, επίσης με 4 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε στο 39ο λεπτό ο Ριζογιάννης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 52′ ο Κέλι ισοφάρισε για τους γηπεδούχους σε 1-1, ωστόσο ο Λότας έκρινε το αποτέλεσμα με το γκολ που πέτυχε στο 79ο λεπτό.
Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Τριγλία Ραφήνας στην έδρα της με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο με σκορ 2-0.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε επίσημα για την αναβολή του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρης που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (14/3) μετά από αίτημα του δικεφάλου.