Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κύπελλο Ελλάδας : Ποιες ομάδες σφράγισαν τα τέσσερα εισιτήρια

Κύπελλο Ελλάδας : Ποιες ομάδες σφράγισαν τα τέσσερα εισιτήρια

Εργοτέλης και Καβάλα πήραν εύκολη πρόκριση στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ Ολυμπιακός Βόλου και Καλαμάτα προκρίθηκαν μετά από παράταση και πέναλτι αντίστοιχα

Τέσσερις ομάδες επικύρωσαν εισιτήριο πρόκρισης στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Με άνετο τρόπο τα κατάφεραν Εργοτέλης και Καβάλα, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καλαμάτα χρειάστηκαν τη διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι αντίστοιχα για να συνεχίσουν την πορεία τους στη διοργάνωση.

Αιγάλεω-Εργοτέλης 0-2

Ο Εργοτέλης πέρασε «αέρα» από το «Σίτι» επικρατώντας με 2-0. Οι Κρητικοί, οι οποίοι αγωνίζονται στην Super League 2, πέτυχαν δύο τέρματα σε λιγότερο από δέκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση (5η) του Κυπέλλου. Μπαράτα (71’) και Μπουρσέλης (79’) σημείωσαν τα μοναδικά τέρματα της αναμέτρησης.

Αιγάλεω (Πέτρος Δημητρίου): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Παπανικόλας, Συριόπουλος, Λάμπρου, Μπαξεβάνος, Σταματάκης, Πετρόπουλος (62’ Ντιατά), Ροτζέριο, Χατζηιωαννίδης.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Έφορντ, Σπίριακ, Ιατρούδης, Μπούσης, Μπάτζιος, Κουατένγκ (20’ Μπαράτα), Μπουτσάκης (69’ Μπουρσέλης), Προβυδάκης, Μπρους, Τσέλιος (70’ Ροβίθης).

Καβάλα-ΑΟΧ Κισσαμικός 2-0

Η Καβάλα επικράτησε 2-0 του ΑΟΧ Κισσαμικού, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Το αυτογκόλ του Σωτηράκου στο 17’ και το τέρμα του Καθάριου στο 31ο λεπτό έκριναν την αναμέτρηση, με τους «Αργοναύτες» να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Καβάλα (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Θωμαΐδης (73′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Κέρθι, Βόσαλικ, Καθάριος (45′ λ.τρ. Μελισσόπουλος), Μαρκόπουλος (27′ λ.τρ. Παυλίδης).

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος (46′ Τζιώρας), Πάνος, Μουμίν, Παναγιωτούδης (65′ Βρεττός), Ουνγιαλίδης, Λεοζίνιο (46′ Δημητριάδης), Κουσκουνάς, Αρναρέλλης.

Αταλάντη – Ολυμπιακός Βόλου 2-3

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε στην παράταση της Αταλάντης με σκορ 3-2. Ο Σκοπελίτης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (10’), όμως ο Χαίκάλης ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα (13’).  Ο Κουτσιανικούλης έβαλε ξανά τους Θεσσαλούς σε θέση οδηγού (18’), αλλά οι γηπεδούχοι έφεραν εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια με τον Μαλισσόβα (53’). Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου ο Ράντι σκόραρε στο 118′  κι έστειλε τον Ολυμπιακό στην 4η φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πόντου.

Αταλάντη (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καπετάνος, Μαρκόπουλος, Πάπος, Λυτάκης, Τσακανίκας, Αντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μαλισσόβας, Δήμος, Αντωνίου, Χαϊκάλης

Ολυμπιακός Βόλου (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Στεφάνοβιτς, Ράντι, Τσίτας

Καλαμάτα- Καραϊσκάκης 1-0

Στην Καλαμάτα, οι δύο ομάδες έμειναν «άσφαιρες» για 120 λεπτά και κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί η «μαύρη θύελλα» ήταν πιο εύστοχη και με σκορ 4-3 προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Καλαμάτα (Βασίλης Βούζας): Πάντος, Τσουβαλτζίδης, Γαλούπης, Τσιβελεκίδης, Ιντζίδης, Jokic, Μπάμπης, Vukmirovic, Στεργίδης, Κουιρουκίδης, Αλεξόπουλος.

Καραϊσκάκης (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκα, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Χατζηστραβος, Αλμπάνης, Καπιας, Kushta, Ψιανος, Μασούρας, Παπανίκου, Τσότσης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – 4Η ΦΑΣΗ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου
Ιωνικός – Παναχαϊκή 1-2
ΑΟ Τρίκαλα-Δόξα Δράμας 1-0
Βέροια-Λεβαδειακός 3-0

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου
Καλαμάτα – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-0 (4-3 πεν)
Αιγάλεω – Εργοτέλης 0-2
Καβάλα – Χανιά 2-0
Αταλάντη – Βόλου 2-3 (παρ)
Ασπρόπυργος – ΠΑΣ Γιάννινα (δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία από την ΕΠΟ)

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου
Πανθηραϊκός-Πλατανιάς (11:00)

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου
Ιάλυσος-Κέρκυρα (14:30)
Αετός Ορφανού-Απόλλων Λάρισας (16:00)

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024