Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύπελλο : Θρίαμβος για Βέροια, προκρίσεις και για Παναχαϊκή, Τρίκαλα

Κύπελλο : Θρίαμβος για Βέροια, προκρίσεις και για Παναχαϊκή, Τρίκαλα

Σπουδαία πρόκριση για την Βέροια που επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου - Πέρασαν και Παναχαΐκή, Τρίκαλα που άφησαν εκτός Ιωνικό και Δόξα Δράμας αντίστοιχα

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η Βέροια κόντρα στον Λεβαδειακό τον οποίο σκόρπισε με 3-0 και προκρίθηκε στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Τι κι αν τους χωρίζει μια κατηγορία αφού η «Βασίλισσα του Βορρά» θα αγωνιστεί στην Football League ενώ οι Βοιωτοί στην Super League 2, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και πήραν εύκολη νίκη-πρόκριση.

Το σκορ στο παιχνίδι που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή άνοιξε στο 53′ όταν ο Σιμόνι με σουτ έκανε το 1-0. Στο 61′ η Βέροια έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Πέντα να σκοράρει από κοντά ύστερα από σουτ του Κανούλα και απόκρουση του Κοκκαλά. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το 3-0 με τον Πασά να πλασάρει εύστοχα.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Βεργώνης (74’ Μπλέτσας), Πέντα (78’ Ζούρκος Ν.), Χαντζάρας (68’ Πασάς), Κανούλας, Σιμόνι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Κοκκαλάς, Αργυρόπουλος, Παντελίδης, Λιάγκας, Φυτανίδης, Μητρόπουλος, Κοζορώνης (66’ Μακρής), Συμελίδης, Εν’ Νομό (66’ Χατζηλάμπρος), Ορφανίδης (46’ Καστιγιόν), Ιωαννίδης.

Ιωνικός – Παναχαΐκή 1-2

Πολύ ενδιαφέρον ματς είχαμε στη Νεάπολη με τον Ιωνικό να υποδέχεται την Παναχαϊκή και τους Πατρινούς να φεύγουν με την πρόκριση. Ο Μωραΐτης ήταν αυτός που έκανε το 0-1 στο 17′ ύστερα από γύρισμα του Κυνηγόπουλου αλλά πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Μανάλη με όμορφο σουτ εκτός περιοχής έφερε το ματς στα ίσια.

Τελικά η Παναχαϊκή πήρε την πρόκριση όταν στο 77′ ο Κολ εκτέλεσε κόρνερ και ο Κυνηγόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Τσιριγώτης (65′ Ντάγκας), Γκοτσούλιας, Κρητικός, Καλλέργης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκούφας, Μάναλης (79′ Σμυρλής), Ιωάννου, Τιεντσέ, Φουρλάνος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζβέζνταν Μισόσεβιτς): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Πατρώνης (46′ Μαυριάς), Κολ, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (81′ Ιντζόγλου), Μωραΐτης (90′ Αντωνακόπουλος).

Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 1-0

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου πήραν και τα Τρίκαλα χάρη στη νίκη τους με 1-0 κόντρα στην Δόξα Δράμας.

Το γκολ πέτυχε ο Παπαγεωργίου στο 44′ μετά από ασίστ του Σταματή. Μάλιστα από το 65′ οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες παρ’ όλα αυτά άντεξαν και κράτησαν το 1-0.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Γρηγορόπουλος, Άλεξιτς (76’ Λώττας), Πελάεθ (73’ Οικονομόπουλος), Τεγούσης, Σταματής (90’ Ελευθεριάδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης, Οικονόμου (56’ Αποστολίδης), Κρητικός (67’ Ρόβας), Πλέγας (67’ Σαμπανίδης), Ιωαννίδης, Κουκόλης, Κόντος, Καψάλης.

Αποτελέσματα:

Βέροια – Λεβαδειακός 3-0

Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 1-0

Ιωνικός – Παναχαϊκή 1-2

Πρόγραμμα Τετάρτης (16:00):

Καλαμάτα – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Αιγάλεω – Εργοτέλης

Αιολικός ή Κόρινθος/Νίκη Βόλου – Απόλλων Σμύρνης

Καβάλα – Κισσαμικός

Πανασπροπυργιακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Αταλάντη/Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Πόντου

Πρόγραμμα Πέμπτης (11:00):

Πανθηραϊκός – Πλατανιάς

Πρόγραμμα 2/10

14:30 Ιάλυσος – Κασσιόπη

16:00 Αετός Ορφανού – Απόλλων Λάρισας

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024