Ο Κωστένογλου μπορεί να μην έχει προπονητικές περγαμηνές, διαθέτει όμως τη στοιχειώδη εμπειρία που του επιτρέπει να βάλει δέκα σε μια κανονική διάταξη και να αφήσει έναν να κάνει ό,τι νομίζει
Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήρθε να μας αποκαλύψει τα φετινά αγωνιστικά όρια της ΑΕΚ.
Μπορεί να βρέθηκαν αρκετοί μέσα στην ομάδα που έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και από την αντίδραση που πράγματι έδειξε η ομάδα ισοφαρίζοντας δυο φορές τον ΠΑΟΚ.
Η ικανοποίηση όμως, για το συγκεκριμένο παιχνίδι αφορά αποτέλεσμα και αντίδραση.
Ο 46χρονος ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος βρίσκεται πλέον στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα σφυρίζει σε Europa και Conference League. Κανείς Ελληνας διεθνής δεν προήχθη.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ