Βασίλης Σπανούλης: «Δεν έχουμε άλλη επιλογή, στόχος η κορυφή»
Παρά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού και αύξηση του ανταγωνισμού στην Ευρωλίγκα, ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως οι Πειραιώτες εξακολουθούν να στοχεύουν την κορυφή
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα, στην οποία θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν στη Γαλλία απόψε (4/10) στις 21:45.
Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων, Βασίλης Σπανούλης, έκανε δηλώσεις στο περιοδικό του μπασκετικού Ολυμπιακού ενόψει της έναρξης της σεζόν στην Ευρωλίγκα, τονίζοντας πως παρά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ των Πειραιωτών και την ισχυροποίηση αρκετών ομάδων ο Ολυμπιακός στοχεύει πάντα στην κορυφή.
«Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και σαφώς είμαστε νέα ομάδα. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, δεδομένου πως όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Θα παλέψουμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Άλλωστε, όποιος φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, δεν έχει άλλη επιλογή, από το να στοχεύει στην κορυφή».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.