Ξεκινάει σήμερα η Euroleague. Η πιο όμορφη και ανταγωνιστική διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη έρχεται σε λίγες ώρες πάλι στους δέκτες μας. Για πολλούς η φετινή θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη των τελευταίων ετών.
Η Euroleague είναι πλέον προ των πυλών. Πολλές οι αλλαγές αφού οι ομάδες έγιναν πια 18 από 16 και οι λεγόμενες διαβολοεβδομάδες περισσότερες.
Φέτος οι ομάδες προέβησαν σε πολλές και σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ τους και αναμένεται να παρουσιαστούν διαφορετικές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μοναδική εξαίρεση, γι’ αυτό και αποτελεί και το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, η Ρεάλ Μαδρίτης.
Η δική μου οπτική για την διοργάνωση, έχοντας ως βάση τους παίκτες που έχουν στο δυναμικό τους οι συμμετέχουσες, λέει ότι πρόκειται για πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων.
Η πρώτη αφορά ομάδες ικανές να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο, η δεύτερη ομάδες με αυξημένες πιθανότητες να συμπληρώσουν την πρώτη προνομιούχο οκτάδα και η τρίτη τους λεγόμενους κομπάρσους, ομάδες δηλαδή που δύσκολα θα βρεθούν στα play- off, είναι όμως ικανές να κάνουν ζημιές στους παραπάνω. Πάμε να τις δούμε λίγο πιο αναλυτικά.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για τη 15η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ρίχνουν τους τόνους Σλοτ και Σαλάχ στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη συνάντηση που είχαν. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αιγύπτιος για το ματς με την Μπράιτον (13/12, 17:00).
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς