Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής προκειμένου να ανασύρουν δύο άτομα, τα οποία έχουν εγκλωβιστεί σε αυτοκίνητο που ξέφυγε της πορείας του και κατέληξε σε γκρεμό στο χωριό Άγιος Γεώργιος της Δυτικής Φθιώτιδας.
Ήδη, στην περιοχή βρίσκονται πυροσβέστες από το κλιμάκιο στη Μακρακώμη, ενώ καταφθάνουν πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, με ειδικά εργαλεία για να βοηθήσουν στην επιχείρηση.
Ξέφυγε από την πορεία του
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το τζιπ, στο οποίο επέβαιναν τα δύο άτομα, κινούνταν σε αγροτικό δρόμο με κατεύθυνση το χωριό Άγιο Γεώργιος, δυτικά της Μακρακώμης.
Σε μια κλειστή στροφή, περίπου 3 χλμ. πριν από το χωριό, κάτω από ανεξήγητες προς το παρόν συνθήκες, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε στον γκρεμό.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας