Στο ντέρμπι της Τούμπας είχαμε για άλλη μια φορά «ομορφιές», με μπράβους, εισβολές οπαδών, αντικείμενα, απειλές και παρατεταγμένα ΜΑΤ. Μπορεί το PAOK TV να επιχείρησε να κουκουλώσει την αλήθεια όμως δυστυχώς για αυτό και βίντεο και φωτογραφίες αποκάλυψαν την πραγματικότητα.
Η ανακοίνωση του Άρη ήταν ξεκάθαρη με τον ΠΑΟΚ να απαντά πανικόβλητος και να βλέπει μπροστά του και τον… Ολυμπιακό. Το ίδιο και ο γιος του ιδιοκτήτη, Γιώργος Σαββίδης.
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπάπας «απάντησε» μέσω του αγαπημένου σπορ του Γιώργου Σαββίδη, το instagram χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.
Στο ένα ποστ ανέφερε: «μπουκάλια, πέτρες, μπραβάκια, χουλιγκάνοι με διαπιστεύσεις μαιμού, πιστόλια σε κοινή θέα, διαιτητής χειρούργος, παρατηρητές που στραβώνονται, εισβολές στον αγωνιστικό χώρο… ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ και εσείς νομίζετε ότι δεν σας βλέπει κανείς».
Το δεύτερο πόστ ο Κώστας Καραπαπάς έγραφε: «Νάνε πονάς και φταίει ο Πειραιάς».
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.