Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GNTM: Καλλονή πήγε στην οντισιόν παρέα με... την μαμά της

GNTM: Καλλονή πήγε στην οντισιόν παρέα με… την μαμά της

Η 28χρονη καλλονή επέλεξε να περπατήσει στην πασαρέλα της οντισιόν του GNTM παρέα με την... μαμά της!

Οι οντισιόν του φετινού κύκλου του Greece’s Next Top Model κρατούν για τα καλά και πολλές είναι οι εμφανίσεις που προκαλούν έκπληξη τόσο στους θεατές όσο και στους κριτές, είτε θετική όπως εκείνη της 28χρονης καλλονής είτε αρνητική.

Μία 28χρονη καλλονή, που ονομάζεται Αφροδίτη, επέλεξε να περπατήσει στην πασαρέλα της οντισιόν του GNTM κρατώντας το χέρι της μαμάς της, καθώς όπως δήλωσε η ίδια, με την μητέρα της στο πλάι της νιώθει πολύ πιο καλά, πολύ πιο δυνατή και πολύ πιο σίγουρη.

Τα σχόλια της κριτικής επιτροπής

Η υποδοχή των κριτών ήταν ιδιαίτερα θερμή, με χαρακτηριστικότερη την αντίδραση της Βίκυ Καγιά, η οποία μόλις περπάτησαν στον χώρο αναφώνησε «Μοντέλο και εσύ και η μαμά! Σας αγαπώ! Να την χαίρεστε!».

Από την άλλη το ίδιο ευχάριστος και φιλικός εμφανίστηκε και ο φωτογράφος Γιάννης Σκουλός, ο οποίος μόλις είδε την 28χρονη καλλονή, της ζήτησε να ολοκληρώσει την πασαρέλα της, επισπεύδοντας τις διαδικασίες!

Η μελαχρινή 28χρονη καλλονή με τις εντυπωσιακές σωματικές αναλογίες απέσπασε θετικά σχόλια από τους κριτές, οι οποίοι μεταξύ άλλων της τόνισαν πως μοιάζει στην κυρία Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν ενώ η ίδια έσπευσε να δηλώσει πως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούει σχόλιο για την μεγάλη της ομοιότητα με την γυναίκα του Τζόρτζ Κλούνεϊ.

Παρά την αυστηρότητα των κριτών στο ηλικιακό όριο, που επιτάσσει ο χώρος του μόντελινγκ, οι κριτές λάτρεψαν την προσωπικότητά της αλλά και τις ιδανικές της αναλογίες και της χάρισαν τα πολυπόθητα τέσσερα «ναι».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024