Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε αισθητά βελτιωμένος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα στο 60ό λεπτό έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση. Σε μια φάση που διήρκεσε σχεδόν τέσσερα λεπτά, με αλλεπάλληλες χρήσεις του Video Asssistant Referee.
Στο 58ο λεπτό ο πολύ καλός Περέα κέρδισε πέναλτι από τον Σεμέδο, που τον ανέτρεψε στα όρια της μεγάλης περιοχής. Ο Γερμανός διαιτητής Στέγκεμαν, υπέδειξε την παράβαση, αλλά παράλληλα ζήτησε τη συνδρομή του VAR, ώστε να επιβεβαιώσει ότι ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρισκόταν μέσα στην περιοχή τη στιγμή της ανατροπής. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την εικόνα.
Ο Φεντερίκο Μακέντα ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι. Ο Ζοσέ Σα «ψάρεψε» τον Ιταλό, έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και με το σώμα του έδιωξε την μπάλα εκτός γηπέδου, πανηγυρίζοντας έξαλλα την απόκρουση ενός ακόμη πέναλτι φέτος (σ.σ. είχε πιάσει πέναλτι και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ).
Ωστόσο ο βοηθός του Γερμανού διαιτητή σήκωσε τη σημαία και υπέδειξε ότι γκολκίπερ του Ολυμπιακού είναι πιθανό να μην είχε το ένα από τα δύο πόδια στη γραμμή τέρματος, όπως προβλέπει ο κανονισμός. Και έκανε νόημα για επανάληψη. Ο Στέγκεμαν υπέδειξε αρχικά επανάληψη και έδωσε κίτρινη κάρτα στον γκολκίπερ του Ολυμπιακού, αλλά παράλληλα ζήτησε πάλι τη συνδρομή του VAR. Και η εικόνα δικαίωσε τις διαμαρτυρίες του Σα.
Όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία, των ώρα που ο Μακέντα εκτέλεσε το πέναλτι, το κορμί του Σα είναι μεν πιο μπροστά από τη γραμμή, αλλά το αριστερό του πόδι πατούσε τη γραμμή τέρματος. Με τον Στέγκεμαν να υποδεικνύει σωστά κόρνερ και να παίρνει πίσω την κάρτα του Σα.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.