Μιλουτίνοφ και Μπόλντγουϊν θα παίξουν στο Gomelsky Cup
Οι δυο παίκτες θα ακολουθήσουν κανονικά την αποστολή των Ερυθρολεύκων για το τουρνουά της Μόσχας.
Για την Ρωσία θα αναχωρήσει ο Ολυμπιακός για το Gomelsky Cup με τον Ντέιβιντ Μπλατ να έχει στη διάθεσή του δύο ακόμα παίκτες του.
Ο λόγος για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Γουέιντ Μπολντγουιν οι οποίοι θα ακολουθήσουν κανονικά το ταξίδι της ομάδας του Πειραιά για τη Μόσχα τα μεσάνυχτα της 23ης Σεπτεμβρίου.
Ο Αμερικανός γκαρντ από την πλευρά του είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού το οποίο δείχνει να πηγαίνει καλύτερα έκανε μία ένεση και θα συνεχίσει την αποθεραπεία του μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Μιλουτίνοφ ήδη έχει ενσωματωθεί κανονικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και αναμένεται να παίξει κανονικά στο τουρνουά που συμμετέχουν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Προμηθέας και η Ούνιξ Καζάν.
Αμφότεροι προπονήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής ενώ εκτός παρέμεινε ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι που δεν θα μεταβεί στο τουρνουά της Ρωσίας.
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442