Ο Ατρόμητος θα βρεθεί στην Τρίπολη για το αυριανό (21/09, 19:30) δύσκολο ματς με τον Αστέρα. Στο πλευρό του θα έχει όσους οπαδούς επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Τρίπολη, καθώς η ομάδα της Αρκαδίας θα ανοίξει τη Θύρα 4 του γηπέδου για να υποδεχθεί τους φιλοξενούμενους οπαδούς, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.
Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (21/9/2019-19.30) στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα ανοίξει θύρα φιλοξενουμένων για τον κόσμο της ομάδας μας.
Η προσέλευση των φιλάθλων του Ατρομήτου θα μπορεί να γίνει μόνο μεμονωμένα στη Θύρα 4 του γηπέδου όπου θα λειτουργήσει εκδοτήριο πριν την έναρξη του αγώνα.
Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα στα 10 ευρώ».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Με δυο γκολ του Αλεξιτς ο Παναιτωλικός πέρασε από την έδρα της ΑΕΛ και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Μαύρα χάλια οι Θεσσαλοί, ο κόσμος αποδοκίμασε και έφευγε από τα γήπεδο.
Ο Καμπανιακός έγινε η τρίτη ομάδα -μετά τους Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννινα- που υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Γ΄ Εθνική, από τον Α΄ όμιλο της Super League 2, παρά τη νίκη του με 2-0 επί της Καβάλας.
LIVE: Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2HD.