UEFA: Ανακοινώνονται τα γήπεδα των τελικών του Τσάμπιονς Λιγκ
Η UEFA και ο Αλεξάντερ Τσέφεριν θα προχωρήσουν την ερχόμενη Τρίτη (24/9) στη Λιουμπλιάνα σε ανακοινώσεις, όσον αφορά τα γήπεδα των τελικών του Τσάμπιονς Λιγκ του 2021, του 2022 αλλά και του 2023.
Η UEFA ανακοίνωνε κάθε χρόνο και από ένα στάδιο που θα φιλοξενούσε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό αλλάζει από φέτος με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν να ανακοινώνει την επόμενη εβδομάδα στη Λιουμπλάνα και επίσημα τα γήπεδα των τελικών του 2021, του 2022 και του 2023.
Εκεί, θα γίνει γνωστό πως ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ για το 2021 θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη (Krestovsky Stadium), αυτός του 2022 στο Μόναχο (Allianz Arena) και του 2023 κατά πάσα πιθανότητα στο «Γουέμπλεϊ».
Παράλληλα, θα υπάρξει ανακοίνωση και για τη νέα, τρίτη κατά σειρά, ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα ονομάζεται Europa League 2, το οποίο αυτή τη στιγμή εκτιμάται ότι θα κάνει σέντρα το 2021.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.