Εφέτης ειδικός ανακριτής για την τραγωδία στο Μάτι
Τη σύγκληση της Ολομέλειας των Εφετών ζητά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κ. Ι. Μωραϊτάκης προκειμένου να οριστεί εφέτης ειδικός ανακριτής για την τραγωδία με τους 102 νεκρούς στο Μάτι.
Τη σύγκληση της Ολομέλειας των Εφετών ζητά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κ. Ι. Μωραϊτάκης προκειμένου να οριστεί εφέτης ειδικός ανακριτής για την τραγωδία με τους 102 νεκρούς στο Μάτι.
Ο κ. Μωραϊτάκης στο έγγραφο του προς τον πρόεδρο του τριμελούς συμβουλίου του Εφετείου Αθηνών Κωνσταντίνο Σταμαδιάνο αναφέρει ότι επιβάλλεται η κύρια ανάκριση να διενεργηθεί από εφέτη ανακριτή και επίκουρο αυτού λόγω «της σοβαρότητας, της εξαιρετικής φύσης και της ευρύτατης δημοσιότητας» της υπόθεσης.
Υπενθυμίζεται ότι η δικογραφία μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σωματικές βλάβες και εμπρησμό είχε ανατεθεί σε τακτικό ανακριτή και βρίσκεται στο στάδιο της εξέτασης μαρτύρων.
- Με ζεστές τις μηχανές περιμένουν τις κυβερνητικές ανακοινώσεις οι αγρότες – Ετοιμάζεται για το plan b το Μαξίμου
- Αρκάς: Η εορταστική καλημέρα στους Γιάννηδες
- e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου
- Ήλιος: Μειώνει τα καταθλιπτικά συμπτώματα στους άνδρες;
- Στην τελική ευθεία ο Φορέας Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων
- Σέρρες: Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 16χρονος που συνελήφθη για τον θάνατο του 17χρονου – Το χρονικό της τραγωδίας
- Συνταγή: Χορτόπιτα με ανθότυρο
- Λεωφορείο έπεσε πάνω σε διαδηλωτές στο Ισραήλ – Έναν νεκρός και τρεις τραυματίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 07.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/diego-ph-ERDe79VhS1o-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442