Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του μετρούν αντίστροφα για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1
Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία περιλαμβάνει η 3η αγωνιστική για τον ΠΑΟΚ, με τους Ασπρόμαυρους να κατεβαίνουν στην Αθήνα για το ματς με τον Ατρόμητο.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετά τις νίκες απέναντι σε Παναιτωλικό και Πανιώνιο, θέλουν να διευρύνουν το απόλυτο και να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου, ωστόσο, άπαντες γνωρίζουν ότι ο αγώνας στο Περιστέρι θα είναι πολύ δύσκολος, με τον Αμπέλ Φερέιρα να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.
Ο Πορτογάλος τεχνικός μετράει αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με την ανάρτησή που έκανε το βράδυ της Πέμπτης στα social media να δείχνει την ανυπομονησία του για την αναμέτρηση στο Περιστέρι.
«Δύο ημέρες μέχρι να δούμε πάλι τον ΠΑΟΚ», ανέφερε το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο instagram, το οποίο αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του ο Αμπέλ Φερέιρα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Τυχαίο; Ο Ολυμπιακός στα ματς με τη Λεβερκούζεν δεν είχε να ξεπεράσει μόνο το εμπόδιο της ομάδας αλλά και του Ιταλού αρχιδιαιτητή καθώς οι προκλητικοί Ολιβερ και Πινέιρο έκαναν λάθη σε βάρος του
Μια σημαντική απουσία θα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό της Τετάρτης (25/2) με τη Μπενφίκα για τα play-offs του Champions League, αφού ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μείνει εκτός αγώνα.
Ο Κάρλο Αντσελότι εμμένει στην αρχική του απόφαση να μην καλέσει τον Νεϊμάρ στην αποστολή της Βραζιλίας για τα τελευταία φιλικά πριν το Μουντιάλ και το όνειρο του 34χρονου σούπερσταρ για ένα... last dance στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής, εξανεμίζονται.