Η Αργεντινή αντιμετωπίζει τη Γαλλία (13/9, 15:00) με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας και ολοκλήρωσε την τελευταία προπόνηση με θερμό χειροκρότημα.
Η «αλμπισελέστε» του τεράστιου Λουίς Σκόλα στοχεύει στο comeback στον τελικό έπειτα από τη διοργάνωση της Ιντιανάπολις και η ομοσπονδία μπάσκετ δημοσίευσε ένα υπέροχο video στο οποίο εξήγησε τους λόγους που οι παίκτες του Σέρχιο Ερνάντεθ έκαναν κύκλο στο κέντρο του γηπέδου κι άρχισαν να χτυπούν ρυθμικά παλαμάκια μετά το τέλος της τελευταίας τους προπόνησης!
«Είναι ο τρόπος μας για να δείξουμε στον συμπαίκτη μας ότι είμαστε μαζί του, ότι αν πέσει κάποιος, ο διπλανός του θα τον σηκώσει, ότι η χημεία μεταξύ μας είναι πραγματική! Ή απλώς, ένας παράλογος αλλά κλασικός τρόπος για να κλείσουμε την προπόνηση»!, έγραψαν συγκεκριμένα στο twitter.
El show del aplauso. Nuestra manera de confirmarle al compañero de al lado que que estamos juntos, que si uno se cae el otro lo va a levantar, que la química es genuina. O simplemente un modo absurdo (pero ya clásico) de cerrar los entrenamientos. 👏👏👏🤗 pic.twitter.com/nzzSNXxk9d
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για τη 15η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ρίχνουν τους τόνους Σλοτ και Σαλάχ στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη συνάντηση που είχαν. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αιγύπτιος για το ματς με την Μπράιτον (13/12, 17:00).
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς