Η Ισπανία διέλυσε με 81-69 την Σερβία και πήρε με εμφατικό τρόπο την πρόκριση στην τελική 8άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τερματίζοντας πρώτη στον όμιλο.
Οι παίκτες του Σέρχιο Σκαριόλο πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση και έκαναν «φύλλο και φτερό» την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, που μέχρι πρότινος φάνταζε… ανίκητη!
Πρωταγωνιστής για την Ισπανία ήταν ο Ρίκι Ρούμπιο με 19 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησε ο Βίκτορ Κλαβέρ με 14. Από τους Σέρβους πάλευε μόνος του ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 26 πόντους.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.