Η Σερβία επικράτησε εύκολα και της Ιταλίας με 92-77, με εκπληκτικό κατά διαστήματα μπάσκετ, και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο για τη δεύτερη φάση του τουρνουά.
Οι Ιταλοί στηρίχθηκαν στις ατομικές ενέργειες, όπως δείχνουν και οι μόλις 11 ασίστ, και μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί, αλλά όταν η Σερβία «πάτησε το γκάζι» δεν είχαν αντίδραση.
Για τους Σέρβους ξεχώρισε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με 31 πόντους και 6/11 τρίποντα.15 πόντους είχε ο Γιόκιτς,12 ο Ραντούλιτσα και 11 ο Γιόβιτς.
Ο Ντανίλο Γκαλινάρι με 26 πόντους ξεχώρισε από την Ιταλία, ενώ Μπείνέλι με 15 και Χάκετ με 13 έδωσαν κάποιες βοήθειες.
Στο τέλος, και ενώ το παιχνίδι είχε κριθεί, απειλήθηκε καβγάς μεταξύ Χάκετ και Γιόκιτς αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων το θέμα τελείωσε.
.@LeaderOfHorde takes it away and gets it ahead to Vladimir Lucic for the dunk as @KSSrbije 🇷🇸 are running away with it! 💪
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Ολυμπιακός πέρασε και από την Πόλη επικρατώντας της Εφές με 74-68 και πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του με κομβικό τον Τόμας Γουόκαπ στην αναμέτρηση…
Δείτε βίντεο από τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπέτις. Λίγο νωρίτερα ο Έλληνας επιθετικός και ο Πέλκας είχαν διπλή ευκαιρία.