Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ κρατάει καλά φυλαγμένο το φωτογραφικό αρχείο της μητέρας του και φροντίζει να μοιράζεται με τους ακολούθους του λογαριασμού, που έχει δημιουργήσει στο Instagram με το όνομα της μητέρας του, σπάνιο υλικό από τη ζωή και την καριέρα της.
Μία υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία ήταν η πρόσφατη ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη να τραγουδάει στις Κάννες το 1966, κρατώντας μικρόφωνο.
Ο ίδιος συνόδευσε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:
«Η Αλίκη το 1966 στις Κάννες ερμηνεύει τα υπέροχα τραγούδια από την ταινία «Διπλοπενιές» με την συνοδεία του μπουζουκιού του Γιώργου Ζαμπέτα. Η συγκεκριμένη ταινία συμμετείχε και στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπάστιαν την ίδια χρονιά».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας