Για την πορεία του στη υποκριτική, αλλά και την απόφασή του να βάλει στην «αναμονή» αυτό το κομμάτι της ζωής του και να ασχοληθεί με τη συγγραφή μίλησε μέσα από την εκπομπή One Talk ο συγγραφέας και ηθοποιός, Κώστας Κρομμύδας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τα τελευταία οκτώ χρόνια τον έχει κερδίσει η συγγραφή. «Το επάγγελμα του ηθοποιού τώρα, μόνο ως χόμπι γίνεται» είπε αναφερόμενος στο πολύ δύσκολο επάγγελμα του ηθοποιού. «Ως ηθοποιός αν δεν είσαι στην πρώτη γραμμή δεν μπορείς να βγάλεις λεφτά» συμπλήρωσε και κατέστησε σαφές πως «ένας ηθοποιός δεν μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς με τα χρήματα που παίρνει».

Πηγή: onetv.gr

Μιλώντας για την προσωπική του πορεία στην υποκριτική τόνισε πως «ξεκίνησα έχοντας το όνειρο ότι όλο αυτό περιέχει μια μαγεία. Μετά όμως είδα ότι δεν ισχύει». Ωστόσο, αναφερόμενος στην καριέρα του ως συγγραφέας συμπλήρωσε πως «νιώθω ευλογημένος που μπορώ να το κάνω», αφού «μπορώ να ζήσω από αυτό».

Κληθείς να σχολιάσει τους λόγους που έφεραν τον «κορεσμό» στο επάγγελμα του ηθοποιού, υπογράμμισε πως «τελευταία υπήρξε μια φούσκα και προέκυψαν εκατοντάδες υποκριτικές σχολές, χιλιάδες άνθρωποι που με ένα σεμινάριο υποκριτικής έγιναν ηθοποιοί». Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το ίδιο συμβαίνει τώρα και με συγγραφείς. Μιλώντας για τα έργα του, τόνισε πως «λειτουργώ θεατρικά με τους χαρακτήρες μου. Άμα δεν έχουν να μου προσφέρουν κάτι, τους στέλνω». Δεν έκρυψε δε, την προτίμησή του στους γυναικείους χαρακτήρες των έργων του, τους οποίους «λατρεύει». Τέλος, αναφερόμενος στη γυναίκα του, η οποία ασκεί το ίδιο επάγγελμα με εκείνον, κατέστησε σαφές πως «έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συμβίωση με μια συγγραφέα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in. gr