Χαραλαμπόπουλος και παίκτες έκπληξη στην πρώτη του Ολυμπιακού
Οι Ερυθρόλευκοι ρίχτηκαν στα... βάσανα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να έχει στην διάθεσή του βοηθητικούς παίκτες, αλλά και αθλητές από την Α2, εκτός από το ρόστερ της Ευρωλίγκας
Με νέα πρόσωπα, παίκτες που θα βοηθήσουν στην προετοιμασία μέχρι να έρθουν οι διεθνείς και όρεξη για μπόλικη δουλειά ξεκίνησε ο Ολυμπιακός το… ταξίδι του για τη σεζόν 2019-20.
Στο φαληρικό κλειστό λοιπόν βρέθηκαν για λογαριασμό του Ντέιβιντ Μπλατ ο Βασίλης Σπανούλης, ο Σάσα Βεζενκοφ, ο Γουίλ Τσέρι, ο Κέβιν Πάντερ, ο Γουέιντ Μπολντγουιν, ο Ίθαν Χαπ, ο Ογκουστίν Ρούμπιτ και ο Μπράντον Πολ.
Στην προετοιμασία της ομάδας και μέχρι να επιστρέψουν οι διεθνείς θα συμμετέχουν και οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (θα δοθεί δανεικός στον Ιωνικο), Κλιντ Τσάπμαν και Ζήσης Σαρικόπουλος, αλλά και παίκτες της ομάδας της Α2 όπως οι Βασίλης Χρηστίδης, Ιωσήφ Κολοβέρος, Αλεξέι Ποκουσέφσκι και Αλέξανδρος Νικολαΐδης.
Τέλος η δεύτερη ομάδα έκανε προπόνηση στο βοηθητικό του φαληρικού κλειστού.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την προπόνηση του Ολυμπιακού:
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
LIVE: Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.