Η ευρωπαϊκή περιπέτεια έλαβε τέλος για τον Άρη μετά το αποκλεισμό από την Μόλντε και πλέον οι κιτρινόμαυροι έχουν ρίξει όλο τους το βάρος στην κατάλληλη προετοιμασία ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της πρεμιέρας της Superleague κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο Σάββας Παντελίδης, βλέπει όλους τους παίκτες του, πλην του τραυματία Βέλεθ να προπονούνται χωρίς προβλήματα, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Άρης σχετικά με τη σημερινή προπόνηση:
«Μετά το διήμερο ρεπό (Κυριακή-Δευτέρα), επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η προπόνηση ήταν διπλή (πρωί-απόγευμα) και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. το Σάββατο στο Κλεάνθης Βικελίδης (24/08, 21:00).
Στην προπόνηση, που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, δεν συμμετείχε ο τραυματίας, Φραν Βέλεθ (θλάση β’ βαθμού), ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας. Αύριο, Τετάρτη (21/8), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.