Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βαλβέρδε: «Ο Γκριεζμάν πρέπει να το… ψάξει λίγο παραπάνω»

Βαλβέρδε: «Ο Γκριεζμάν πρέπει να το… ψάξει λίγο παραπάνω»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Μπιλμπάο, σχολίασε την γκολάρα του Αντούριθ και… γκάζωσε με το γάντι τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε χτες (16/8), στην πρεμιέρα της La Liga, είδε την πρώην (Αθλέτικ Μπιλμπάο) να νικά τη νυν (Μπαρτσελόνα), με τον Μέσι απόντα.

Ο Βάσκος τεχνικός σε δηλώσεις του μετά το ματς απένειμε τα εύσημα στον Αρίτζ Αντούριθ για το γκολ… έργο τέχνης που πέτυχε, ενώ σχολίασε την απόδοση της Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι και το ντεμπούτο του Γκριεζμάν με τα Μπλαουγκράνα στη La Liga.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Βαλβέρδε για:

Την εξέλιξη της αναμέτρησης: «Δεν είναι θέμα προετοιμασίας, αλλά το πώς ετοιμάσαμε το ματς. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, γιατί ήταν πολύ καλύτεροι από εμάς. Δεν είχαμε την κατοχή και δεν απειλήσαμε πολύ, αν και είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες.

Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στο αντίπαλο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε, αλλά ήταν δύσκολο να απειλήσουμε, γιατί έμεναν πολύ πίσω. Με τον Αντούριθ στο γήπεδο, κάθε μπαλιά είναι επικίνδυνη κι έβαλε γκολάρα».

Τον… γερόλυκο Αντούριθ: «Είναι μια κίνηση που έχει δοκιμάσει κι έχει σκοράρει παρόμοια γκολ. Όταν τον είδα να σηκώνεται… Είναι μια κίνηση που κάνει και δε με εκπλήσσει το γκολ του».

Το ντεμπούτο του Γκριεζμάν: «Για τους αριστεροπόδαρους δεν είναι κακό να παίζουν αριστερά, σωστά; Αν παίζει κοντά στην περιοχή φέρνει σιγουριά, γιατί κινείται καλά κι έτσι μπορείς να κυριαρχήσεις. Πρέπει να μπει στο πνεύμα και να το ψάξει λίγο παραπάνω».

Τον Μέσι και τη… ζωή χωρίς αυτόν: «Είμαστε συνηθισμένοι στο να γλιτώνει καταστάσεις, αλλά πρέπει να τα καταφέρουμε και χωρίς αυτόν. Υπήρχαν και παιχνίδια, όπου τα καταφέραμε χωρίς την παρουσία του».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024