Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκίνημα με 5άρα η Ντόρτμουντ, μεγάλο διπλό της Φορτούνα στην Βρέμη

Ξεκίνημα με 5άρα η Ντόρτμουντ, μεγάλο διπλό της Φορτούνα στην Βρέμη

Η Ντόρτμουντ βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό κόντρα στην Άουγκσμπουργκ αλλά με μπροστάρη τον Αλκάθερ έφτασε σε μεγάλη νίκη με 5-1 και στο +2 με το καλημέρα από την Μπάγερν. Σπουδαίο διπλό για Φορτούνα μέσα στην Βρέμη επί της Βέρντερ, νίκες για Βόλφσμπουργκ, Λεβερκούζεν και Φράιμπουργκ

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ που συνέτριψε με 5-1 την Άουγκσμπουργκ για την πρεμιέρα της Bundesliga και βρέθηκε ήδη στο +2 από την Μπάγερν.

Το ματς βέβαια δεν ξεκίνησε ιδανικά για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τη σέντρα με τον Νίντερλεχνερμόλις να κάνει το 0-1 από τη μικρή περιοχή ύστερα από όμορφη ομαδική προσπάθεια.

Η απάντηση ήταν άμεση για την Ντόρτμουντ με τον Πάκο Αλκάθερ να κάνει το 1-1 στο 3′ από κοντά ύστερα από ασταθές διώξιμο του τερματοφύλακα της Άουγκσπουργκ. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους η Ντόρτμουντ έχασε ευκαιρίες για να γυρίσει το ματς, κάτι που έγινε τελικά στο δεύτερο μέρος που υπήρξε πανδαισία γκολ.

Εννέα λεπτά ήταν αρκετά για να μετατραπεί το 1-1 σε 4-1 με τους Σάντσο, Ρόις και Αλκάθερ που σκόραρε ξανά (και ασίστ στον Ρόις) να τελειώνουν την υπόθεση νίκη. Στο 82′ ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα όταν ο Μπραντ, στο ντεμπούτο του, έκανε το 5-1 από σέντρα του Βίτσελ.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024