Ο προπονητής τη Εθνικής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά το τέλος του φιλικού με την Τουρκία, έκανε τον μέχρι τώρα απολογισμό της Γαλανόλευκης, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα.
Αναλυτικά όσα τόνισε στην ΕΡΤ ο ομοσπονδιακός τεχνικός:
«Είναι μία περίοδος προετοιμασίας τα φιλικά παιχνίδια αλλά με την γιορτινή ατμόσφαιρα στο γήπεδο η νίκη είναι σοβαρό ζητούμενο για να ευχαριστηθεί ο κόσμος. Έχουμε κάποια πράγματα. Μας επηρέασε το θέμα του Κώστα και τα παιδιά ήταν μουδιασμένα. Χάσαμε μερικές φορές το ρυθμό μας ενώ ήταν σχετικά εύκολο να το ελέγξουμε. Πετύχαμε 85 πόντους, υπάρχει ισορροπία στην επίθεση.
Το πρόβλημα είναι στην ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Με την Σερβία είναι άλλο στυλ μπάσκετ, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για αυτό το δυνατό τεστ, να ολοκληρώσουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κύκλο της προετοιμασίας. Έχουμε σχήματα που δοκιμάζουμε, καταλήξαμε σε 2-3 βασικές φάσεις. Αφήσαμε τον Γιάννη έξω για το παιχνίδι με τη Σερβία. Έχουμε ακόμη 15 μέρες και 3 φιλικά».
Για τον Σλούκα: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Κώστας θα είναι μαζί μας έστω και με καθυστέρηση».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.