Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Ολυμπιονίκη της Ελληνορωμαϊκής πάλης, Γιώργου Ποζίδη, αναφέροντας παράλληλα πως πρέσβευε αξίες οι οποίες αφήνουν σπουδαία κληρονομιά για τις επόμενες γενιές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συμμετέχει στο πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο του Ολυμπιονίκη της Ελληνορωμαϊκής, Γιώργου Ποζίδη.
Η διαδρομή του στο χώρο του αθλητισμού και οι αξίες που πρέσβευε ως αθλητής, προπονητής και παράγοντας, αποτελούν μεγάλη κληρονομιά για τις επόμενες γενιές. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του φίλου Γιώργου Ποζίδη».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και τους Σαουδάραβες, με τους αξιωματούχους της ποδοσφαιρικής λίγκας να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στον CR7 ο οποίος αποφάσισε να... απεργήσει, επειδή δεν συμφωνεί με την πολιτική μεταγραφών στη χώρα.