Ν. Μαριάς: «H χώρα μας μπορεί να εξασφαλίσει την ΑΟΖ με διμερή συμφωνία με χώρες από εταιρείες κολοσσούς»
Για τις απαντήσεις που μπορεί να δώσει η Ελλάδα στις προκλήσεις της Τουρκίας μίλησε στον Politica 89.8 ο πρώην ευρωβουλευτής.
Απάντηση στην Τουρκική προκλητικότητα μπορεί να δοθεί με την ανάπτυξη διμερών σχέσεων με τι χώρες από τις εταιρίες κολοσσούς που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εξόρυξη των υδρογονανθράκων αυτό υποστήριξες ο πρώην ευρωβουλευτής και καθηγητής θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νότης Μαριάς μέσα από τον Politica 89.8 και τον Χρήστο Κώνστα.
- Ακόμα και ο καφές θέλει το σωστό timing
- Συνεχίζεται η διαδικασία των νομιμοποιήσεων στη δίκη των Τεμπών – Στις 9 ξεκινά η συνεδρίαση
- Συνταγές: Δύο γλυκές λιχουδιές για αυτές τις μέρες
- Τουλάχιστον 13 νεκροί από αεροπορικά πλήγματα στην Τεχεράνη – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ, δύο νεκροί
- Το ΠΑΣΟΚ «σπρώχνει» το Μαξίμου προς τις κάλπες
- Το μποξ μπορεί να «ρίξει» την πίεση;
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Δευτέρα – Τοπικές βροχές και θερμοκρασίες έως τους 23 βαθμούς
- Πόλεμος στο Ιράν: Σε ασφυκτικό κλοιό βρίσκονται επιχειρήσεις και καταναλωτές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442