Η πανηγυρική φωτογραφία Μαρινάκη στα επίσημα [Εικόνα]
Ο Ολυμπιακός διέσυρε με 4-0 την Πλζεν και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, πανηγύρισε έξαλλα στη σουίτα την πρόκριση!
Πάρτι έκανε ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με την Βικτόρια Πλζεν η οποία συνέπεσε με τα γενέθλια του διοικητικού του ηγέτη, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος παρακολούθησε φυσικά το κρίσιμο παιχνίδι από τη σουίτα του στο Γ. Καραϊσκάκης.
Όπως «υποσχέθηκε» ο Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, οι παίκτες του, έκαναν δώρο στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου την πρόκριση στον 3ο προκριματικό του Champions League και μάλιστα με επιβλητική εμφάνιση και ευρύ σκορ (4-0)!
Κάτι που ο Έλληνας εφοπλιστής το πανηγύρισε με την ψυχή του, όπως μαρτυρά και η χαρακτηριστική φωτογραφία που ακολουθεί!
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.