Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάει για νέο «μπαμ» με Ντιλέινι η Βίρτους

Πάει για νέο «μπαμ» με Ντιλέινι η Βίρτους

Τον Μάλκολμ Ντιλέινι έχει βάλει στο στόχαστρό της η Βίρτους Μπολόνια, θέλοντας να πραγματοποιήσει και δεύτερο «μπαμ» μετά τον Τεόντοσιτς

Την όρεξη των ιθυνόντων της Βίρτους φαίνεται πως άνοιξε η υπογραφή του Μίλος Τεόντοσιτς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, η Βίρτους Μπολόνια θέλοντας να κάνει ομάδα που θα κατακτήσει το Eurocup και θα διεκδικήσει με αυτόν τον τρόπο την είσοδό της στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου, έχει ως νέο μεταγραφικό στόχο τον Μάλκολμ Ντιλέινι.

Αν η ιταλική ομάδα προσθέσει και τον Ντιλέινι στο ρόστερ της, θα φτιάξει ένα δίδυμο μαζί με τον Τεόντοσιτς που θα μπορούσε να σταθεί σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης. Ωστόσο το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η περίπτωση του Αμερικάνου γκαρντ δεν είναι εύκολη, καθώς τον διεκδικεί και η πρώην ομάδα του, Μπάγερν Μονάχου έχοντας ως μεγάλο της όπλο την άμεση συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα.

Ωστόσο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα κυνηγήσει την υπόθεση του ως το τέλος, κρίνοντας πως ο παίκτης θα αποτελέσει το ιδανικό «συμπλήρωμα» του Τεόντοσιτς στην περιφέρεια της Βίρτους.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024