Μπορεί ο Τζίμερ Φριντέτ να έχει δική του ομάδα στο «TBT» ωστόσο ο ίδιος δεν παίρνει μέρος, καθώς έχει αναλάβει το ρόλο του προπονητή της ομάδας.
Σε ερώτηση μάλιστα που του έγινε σχετικά με τον αν θα αγωνιστεί φέτος στο παρκέ, ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού τόνισε: «όχι φέτος. Δεν είναι ότι δεν μπορώ να παίξω. Απλά αποφάσισα να μην το κάνω. Είμαι ο προπονητής».
Πάντως, ο 26χρονος δεν είναι ο μόνος παίκτης του «τριφυλλιού» που συμμετέχει στο «TBT», καθώς και ο Νικ Καλάθης με τη σειρά του βρίσκεται με την ομάδα «Team Hines» στο εν λόγω τουρνουά.
Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, ο Φριντέτ στάθηκε στην παρουσία του αρχηγού των «πρασίνων», τονίζοντας πως ο ίδιος διασκεδάζει με το να τον βλέπει να παίζει.
«Είναι διασκεδαστικό να βλέπω τον Νικ να παίζει. Έχουν μια ομάδα γεμάτη με παίκτες της Euroleague, που είναι πραγματικά καλή. Και εμείς παίξαμε με μια αθλητική ομάδα, που παίρνει ριμπάουντ και σουτάρει καλά.
Και τα επόμενα ματς θα είναι σκληρά. Είναι ωραίο να βλέπω κάποιους παίκτες, που έχω παίξει μαζί τους ή ως αντίπαλος να αγωνίζονται, όπως και νέους συμπαίκτες μου. Είμαι ενθουσιασμένος» ήταν τα λόγια του.
Jimmer’s new Panathinaikos teammate Nick Calathes is playing in TBT, could we expect to see Jimmer on the court this weekend?
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το Σάββατο (25/4) ο κόσμος του μπάσκετ θα είναι στραμμένος στο Nick Galis Hall για χάρη των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκου Γκάλη και η αίσθηση που γεννάται, θυμίζει κάτι από τα παλιά.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.