Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την απόκτηση του Νούνες και του Ζαχίντ, κλείνοντας δύο «τρύπες» στο ρόστερ του, ωστόσο πλέον μπαίνει σε πρώτο πλάνο ο βασικός κεντρικός αμυντικός.
Ο Νίκος Νταμπίζας έχει στοχεύσει στην απόκτηση ενός βασικού στόπερ που θα κάνει τη διαφορά στην άμυνα του Παναθηναϊκού, φυσικά με βάση του μπάτζετ που έχει διαθέσιμο ο Έλληνας τεχνικός διευθυντής.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.