Μετά τις αλλαγές σε διοικητικό, αγωνιστικό και προπονητικό κομμάτι ο Κολοσσός προβαίνει σε μία ακόμα αλλαγή ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Συγκεκριμένα, η ομάδα της Ρόδου θα μετακομίσει από το «Βενετόκλειο» στο «Παλέ ντε Σπορ». Το συγκεκριμένο γήπεδο έχει χωρητικότητα 1300 θεατών, ενώ είναι σχετικά καινούργιο.
Στο συγκεκριμένο γήπεδο αγωνιζόταν η ΑΕ Καλλιθέας, ομάδα της Γ΄Εθνικής, την περασμένη σεζόν ενώ εκεί έχει διεξαχθεί και το Final Four του Κυπέλλου Ανδρών το 2018.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται σε συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου ο Κολοσσός να είναι να υποδεχτεί τους αντιπάλους του στο νέο του «σπίτι» με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Μπουσαΐντ αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (29/12) στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, ενώ ο Ρέγες συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, αριστερού μπακ και χαφ.
Ο συμπαίκτης του Ταϊρίκ Τζόουνς στην Παρτιζάν, Μπρούνο Φερνάντο, κλήθηκε να απαντήσει στα σενάρια που φέρνουν τον Αμερικανό σέντερ στην πόρτα της εξόδου από τη σερβική ομάδα.