Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 23 Ιουλίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 23 Ιουλίου

 Κριός Οι τρικλοποδίες και το έντονο παρασκήνιο στα επαγγελματικά σας είναι γεγονός. Ένα γεγονός που πρέπει να το αντιμετωπίσετε όχι μόνο με ψυχραιμία αλλά και με δράσεις. Ετοιμαστείτε για μάχη! Ταύρος Ταύρος αναζητεί πάθος! Ας συμφωνήσουμε πως η ζωή σας σε γενικές γραμμές δεν έχει τρομερά σκαμπανεβάσματα. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο ειδικά, αναζητούν καινούργιες […]

 Κριός

Οι τρικλοποδίες και το έντονο παρασκήνιο στα επαγγελματικά σας είναι γεγονός. Ένα γεγονός που πρέπει να το αντιμετωπίσετε όχι μόνο με ψυχραιμία αλλά και με δράσεις. Ετοιμαστείτε για μάχη!

Ταύρος

Ταύρος αναζητεί πάθος! Ας συμφωνήσουμε πως η ζωή σας σε γενικές γραμμές δεν έχει τρομερά σκαμπανεβάσματα. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο ειδικά, αναζητούν καινούργιες συγκινήσεις που θα τους βγάλει από την ρουτίνα.

Δίδυμοι

Αλλά λέτε, άλλα θέλετε και άλλα εννοείται! Κλασσικό τρίπτυχο για έναν Δίδυμο αυτό. Απλά αυτήν την φορά δεν θα λειτουργήσει όμως, οπότε μιλήστε με ειλικρίνεια. Πρώτα στον ίδιο σας τον εαυτό!

Καρκίνος

Ζητήματα προσωπικά και ερωτικά πρέπει να περιμένουν για λίγο στον πάγο! Ελέγξτε την εκρηκτική σας φύση και τιθασεύστε την επιθυμία σας για διαφωνίες και έριδες. Δεν θα βγείτε κερδισμένος, για την ακρίβεια θα βρεθείτε εκτεθειμένος.

Λέων

Τώρα λοιπόν που ο ανάδρομος Ερμής έφυγε, μήπως είναι μια ευκαιρία να λύσετε όλες εκείνες τις διαφορές σας που σας κάνουν να έχετε κράμπες στο στομάχι. Η αδιαφορία δεν είναι λύση και εσείς σίγουρα δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο πια.

Παρθένος

Αφεθείτε στην ημέρα. Μεγαλόπνοα πλάνα και σχέδια για μεγάλα πράγματα δεν θα βρεθούν στην σημερινή ατζέντα. Εσείς που θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο σήμερα πρέπει να αφήσετε την μέρα να σας κατευθύνει από μόνη της.

Ζυγός

Ερωτικά μπερδέματα! Λοιπόν αποφασίστε θέλετε να φλερτάρετε και από κανάρα σε κανάρα να πετάτε ή μια σχέση είναι εκείνο που θα σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα. Αποφασίστε όμως…γρήγορα!

Σκορπιός

Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας ή έχετε αρχίσει να βαριέστε λιγάκι στα επαγγελματικά σας. Αυτός σημαίνει δύο πράγματα, είτε πρέπει να πάτε διακοπές, είτε να επανεξετάσετε τους εργασιακούς σας όρους.

Τοξότης

Αναθεώρηση. Ας μετρήσετε λιγάκι τα θετικά και τα αρνητικά των τελευταίων ημερών. Σίγουρα αισθάνεστε αδικημένοι, πολλές φορές και άτυχοι, όμως αν δείτε με καθαρή ματιά δεν χρειάζονται υστερίες.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις σε πρώτο πλάνο. Ο Κρόνος δεν θα σας αφήσει σε ησυχία, αν δεν βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Πρέπει πρώτα σαν παραδεχτείτε στον εαυτό σας και ύστερα στους άλλους τι πραγματικά επιδιώκετε από τις σχέσεις σας με τον καθένα.

Υδροχόος

Το παρελθόν ξαναγυρνά! Ξέρουμε πολύ καλά πως το παρελθόν το έχετε αφήσει πίσω, εκείνο όμως κάνει μια ύστατη προσπάθεια να σας ξανακλείσει στην μαυρίλα του. Κρατηθείτε μακριά.

Ιχθύς

Θέματα δημοσίου, γραφειοκρατία και οφειλών σας έχουν πνίξει. Δυστυχώς η εικόνα δεν θα ξεδιαλύνει γρήγορα και εσείς καλείστε να λύσετε τα προβλήματα σας γρήγορα και… αναίμακτα.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024