Συνεδρίασε η ομάδα εργασίας για Βοτανικό, αποθέωση για Γιαννακόπουλο
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ομαδων Εργασίας Παναθηναϊκού και Δήμου Αθηναίων για τον Βοτανικό. Η ανακοίνωση του Δήμου και η αποθέωση του κόσμου στον Γιαννακόπουλο
Το πρώτο βήμα έγινε. Τώρα μένει να φανεί ποια θα είναι τα επόμενα, ώστε το πρότζεκτ του Βοτανικού να πάρει σάρκα και οστά. Λίγο μετά τις 13:30 ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση των ομάδων εργασίας που δημιούργησαν Παναθηναϊκός και Δήμος Αθηναίων. Στόχος της συνάντησης ήταν τεθούν οι προτεραιότητες, αλλά και να συζητηθούν λεπτομέρειες, αναφορικά με το πώς θα προχωρήσουν, ποια βήματα θα κάνουν Δήμος και Παναθηναϊκός, ώστε όλα να γίνουν σωστά και κυρίως γρήγορα.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμος εξέδωσε ανακοίνωση για την «πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας για τον Βοτανικό», χωρίς ωστόσο να αναφέρει λεπτομέριες ή να δίνει κάποιο στίγμα για το τι συζητήθηκε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Με την παρουσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και του Προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο. Δημήτρη Γιαννακόπουλου πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας για τον Βοτανικό.
Τα μέλη της ομάδας είναι τα εξής: Από την πλευρά του νεοεκλεγέντος Δημάρχου οι: Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, οικονομολόγος Χρόνης Ακριτίδης, τοπογράφος μηχανικός-συγκοινωνιολόγος Βιβή Μπάτσου, αρχιτέκτων πολεοδόμος Αθανάσιος Τσιούρας, δικηγόρος.
Από την πλευρά του Παναθηναϊκού Α.Ο. οι: Στέφανος Αυγουλέας, Αντιπρόεδρος Παναθηναϊκού Α.Ο. Στέλιος Αγιοστρατίτης, αρχιτέκτων Πέτρος Συναδινός, αρχιτέκτων Ανδρέας Αγιοστρατίτης, αρχιτέκτων Τζίνα Γιαννακούρου, καθηγήτρια Νομικής».
Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι μετά το τέλος της συνεδρίασης και κατά τη διάρκεια της αποχώρησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από το γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη, οπαδοί του Παναθηναϊκού τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και του ζήτησαν να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προχωρήσει το έργο.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Αυτοί είναι οι διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ να σφυρίξουν τα ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ούγγρος, Μπόγκναρ, στο Παναθηναϊκός - Άρης, Παπαπέτρου στον ΠΑΟΚ, Τσιμεντερίδης στην ΑΕΚ και Πολυχρόνης στον Ολυμπιακό.
Με μια σειρά αναρτήσεών του στο X, ο σταρ της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν, απάντησε σε όσα είπε για τον τραυματισμό του ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, εξαπολύοντας μια απίθανη προσωπική επίθεση εναντίον του Τούρκου παλαίμαχου άσου.
Το μήνυμα της επόμενης μέρας αλλά και της επόμενης... σεζόν, έστειλε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, μετά τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από τη Λεβερκούζεν.