Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ο Ματία Περίν δεν θα ολοκληρώσει την μεταγραφή του στη Μπενφίκα,σύμφωνα με πορτογαλικά μέσα, έπειτα από την αρνητική κατάληξη των απαραίτητων εργομετρικών έργων. Ο 26χρονος «κόπηκε» στα τεστ των Πορτογάλων και θα παραμείνει (ενδεχομένως) στην Γιουβέντους.
Ο Ιταλός τερματοφύλακας βρέθηκε να έχει ένα πρόβλημα σύμφωνα με τους γιατρούς των «αετών» και θα χρειαστεί τέσσερις ολόκληρους μήνες για να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό. Η Μπενφίκα τον προόριζε για το «1», για αυτό και συμφώνησε να πληρώσει 15 εκατομμύρια ευρώ στην «Γιούβε» για την απόκτησή του. Ταυτόχρονα θα παραχωρούσαν και τον 18χρονο μπακ, Ζοάο Φερέιρα.
Το deal κατά τα φαινόμεα «ναυάγησε» και τα δεδομένα αλλάζουν για τους πρωταθλητές Πορτογαλίας. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος προοριζόταν ως αναπληρωματικός μετά την απόκτηση του Περίν, πλέον όμως ξαναέρχεται στην «κορυφή» των τερματοφυλάκων.
Ωστόσο οι «αετοί» πρέπει να διαχειριστούν και το επίσημο ενδιαφέρον της Άιντραχτ για τον Έλληνα διεθνή, καθώς κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς γκολκίπερ υψηλών προδιαγραφών.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.