Στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του ο κεντρικός αμυντικός της Εσπανιόλ, Μάριο Ερμόσο, με τους «ροχιμπλάνκος» να βγάζουν από τα ταμεία τους το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.
Ο 24χρονος παίκτης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, αφήνοντας τον Καταλανικό σύλλογο για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με την ομάδα της Μαδρίτης.
Ο Ερμόσο αγωνιζόταν στην Εσπανιόλ τα τελευταία δύο χρόνια έχοντας συνολικά 59 συμμετοχές με τους Καταλανούς προλαβαίνοντας να σκοράρει και τέσσερις φορές, αποτελώντας παίκτη κλειδί για την ομάδα του Νατβίντ Γκαγιέχο.
📝 | Acuerdo con el @RCDEspanyol para el traspaso de @mariohermoso5.
🇪🇸 El internacional español ha firmado con nuestro club para las 5 próximas temporadas 💪
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.