Ο Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε με τη Λίβερπουλ να πάρει το τρόπαιο του Champions League και να χάσει το πρωτάθλημα με 1 βαθμό από τη Μάντσεστερ Σίτι, κάνοντας όμως ρεκόρ συγκομιδής βαθμών.
Όμως μεταγραφικά δεν αναμένεται να υπάρξει κάτι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τόσο για οικονομικούς, όσο και επειδή είναι ικανοποιημένος με το υλικό που έχει στα χέρια του.
«Αυτό το καλοκαίρι δεν θα είναι το πιο έντονο μεταγραφικά για τη Λίβερπουλ. Επενδύσαμε πολλά την προηγούμενη διετία και δεν έχουμε τη δυνατότητα κάθε χρόνο να ξοδεύουμε με τον ίδιο ρυθμό. Εκτός από τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, μόνο δύο club στον κόσμο μπορούν να πληρώνουν κάθε χρόνο, η Παρί και η Μάντσεστερ Σίτι.
Ωστόσο, είμαστε καλά. Είμαι ευχαριστημένος με το πώς είναι η ομάδα. Συνεπώς, δεν είμαστε αγχωμένοι στο να κάνουμε κάποια κίνηση. Υπάρχουν λύσεις για κάθε περίπτωση».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Δεν φαίνεται να έχει... πολύ μέλλον η καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, αφου ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Μιλγουόκι έφτασε στο σημείο να απελεί τον «Greek Freak».
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο (22/3, 19:00), με τους Ζίβκοβιτς-Κένι να υποβάλλονται σε θεραπεία, ενώ ο Γιακουμάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος