Στον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ενέκο Καπίγια, με τον Ισπανό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών και να ανακοινώνεται επίσημα από τους Αρκάδες.
Ο 24χρονος μέσος έρχεται από την Ρεάλ Σοσιεδάδ για να ενισχύσει τον χώρο του κέντρου της ομάδας του Μπόρχα Χιμένεθ ο οποίος ήθελε έναν παίκτη που να παίζει κεντρικός μέσος και να έχει δημιουργικές ικανότητες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα για τον Καπίγια:
«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Eneko Capilla με μεταγραφή από την Real Sociedad. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως τον Ιούνιο του 2022 και επέλεξε τον αριθμό 5 για τη φανέλα του.
Ο Eneko Capilla γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 1995 στην ισπανική πόλη, San Sebastian και αγωνίζεται ως μέσος.
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 2012–2018 Real Sociedad B 94 (15) 2015 Real Sociedad 3 (0) 2016–2017 Numancia 33 (0) 2018–2019 Cultural Leonesa 26 (6)».
Η Εθνική μας ομάδα μπαίνει στην κλήρωση του Nations League στις 12 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες – Αναλυτικά όλα τα γκρουπ δυναμικότητας και οι ημερομηνίες
Στις 11 Φλεβάρη του ΄24 ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και όσα ακολούθησαν φαντάζουν σαν μια αιωνιότητα που θα μείνει χαραγμένη στην «ερυθρόλευκη» ιστορία.