Να αφήσει πίσω του την περσινή περίοδο θέλει ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος πλέον έχει βάλει στόχο να πανηγυρίσει ξανά με την ΑΕΚ την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Αποφασισμένος να στεφθεί ξανά πρωταθλητής με την ΑΕΚ είναι ο Μάρκο Λιβάγια.
Μιλώντας στην «Ώρα των Σπορ», ο Κροάτης επιθετικός τόνισε πως στην «Ένωση» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την περσινή περίοδο, ενώ πλέον στόχος είναι να επιστρέψουν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.
«Πέρσι δεν ήταν η καλύτερη σεζόν, ούτε για μένα, ούτε για την ΑΕΚ. Όμως η ομάδα μπήκε στους ομίλους του Champions League κι αυτή η συμμετοχή μας έδωσε αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό που ακολούθησε δεν ήταν αυτό που θέλαμε και σίγουρα δεν ήταν η καλύτερή μας χρονιά.
Μετά από μια δύσκολη χρονιά, αυτό που θα ήθελα να πω είναι πως εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα. Και θα δώσουμε τα πάντα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να τα καταφέρουμε», τόνισε αρχικά ο 25χρονος για να συνεχίσει:
«Δεν ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά μας από τον ΠΑΟΚ, όμως όταν ο αντίπαλος δεν χάνει κι εμείς αφήνουμε βαθμούς με μικρότερους αντιπάλους, είναι δύσκολο να παραμείνουμε στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος».
Όσον αφορά την παρουσία του Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο τόνισε: «Έχουμε ήδη αρχίσει να αφομοιώνουμε τις ιδέες του προπονητή. Το σίγουρο είναι πως χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή προέχει το Europa League και η πρόκριση στους ομίλους.
«Αυτή τη στιγμή το πλέον σημαντικό είναι τα ματς που έχουμε στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και στόχος είναι πάντα να διεκδικεί και να κατακτά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όμως αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Τέλος η υπόθεση Σαντίνο Αντίνο για τον Παναθηναϊκό, με τον πρόεδρο της Γοδόι Κρους να δηλώνει πως η ομάδα του συμφώνησε με την Ρίβερ Πλέιτ για την πώληση του 20χρονου επιθετικού.
Κατώτερος των περιστάσεων ο Στεφάν Λανουά ο οποίος δεν μπορεί να ορίσει ρέφερι από άλλο προηγμένο πρωτάθλημα πλην της Bundesliga και όταν δεν έρχονται Γερμανοί καταφεύγει σε λύσεις ανάγκης