Με ένα νέο πρόσωπο η αποστολή του Παναθηναϊκού για Ολλανδία
Ο Γιώργος Δώνης θα πάρει 26 ποδοσφαιριστές στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Μοναδικό νέο πρόσωπο ο Κόναν, 15 παίκτες από την Ακαδημία στο βασικό στάδιο
Μετά την πρωινή προπόνηση της Κυριακής ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θ’ αναχωρήσει στις 08.45 το πρωί της Δευτέρας 15/7 για την Ολλανδία, ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μέχρι τις 30 του μήνα.
Σ’ αυτό το διάστημα ο Παναθηναϊκός θα δώσει πέντε φιλικά με Φέγενορντ (17/7), Μπέρσχοτ (20/7), Άγιαξ (22/7), Φένλο (27/7) και Μπρέντα (29/7). Στην αποστολή συμμετέχουν 26 ποδοσφαιριστές και θα ενσωματωθούν σταδιακά κι όσοι αποκτηθούν, αφού την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν 1-2 μεταγραφές.
Μοναδικό πρόσωπο στην παρούσα φάση είναι ο 20χρονος επιθετικός Κρίστιαν Άντερσον Κόναν, ο οποίος υπέγραψε την Παρασκευή τριετές συμβόλαιο, ωστόσο, προορίζεται για δανεικός. Από τους 26 παίκτες, οι 15 προέρχονται από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού.
Ο 50χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού, παράλληλα, άφησε εκτός του Στάικο, ο οποίος είναι εκτός πλάνων κι απλώς τις προηγούμενες μέρες στο Κορωπί συμμετείχε στο πρόγραμμα για να βγαίνει καλύτερη η προπόνηση.
Αναλυτικά η αποστολή του τριφυλλιού:
Τερματοφύλακες: Διούδης, Κότσαρης, Μπότσαρης, Χριστογεώργος.
Αμυντικοί: Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Βιαγιαννίδης.
Μέσοι: Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Ζαγαρίτης.
Επιθετικοί: Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Κόναν.
Αυτοί φεύγουν αύριο για το Όστερμπεκ της Ολλανδίας.#Panathinaikos #paofc2019_20 #paopreseason2019_20 pic.twitter.com/YN3HpGgmwG
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) July 14, 2019
- Ποδόσφαιρο και κεφαλιές: το αθέατο ρίσκο για τον εγκέφαλο
- ΑS: «Η διοίκηση της Σεβίλλης στηρίζει τον Ματίας Αλμέιδα παρά τα αποτελέσματα»
- Σαχτάρ, η «Βραζιλία της Ευρώπης» μέσα στον πόλεμο
- Η Ίντερ σε μεταβατική σεζόν: Τα πέντε «καυτά» συμβόλαια και το σχέδιο του Κίβου
- Μπαρτζώκας: «Πολύ αξιόλογο το ρόστερ μας, αλλά οι τίτλοι θέλουν δουλειά»
- Ολυμπιακός: Παίζει κόντρα στη Μπάγερν ο Μιλουτίνοφ
- Ο Ερικ Τεν Χαγκ στην Τβέντε: Επιστροφή στις ρίζες και αλλαγή ρόλου
- Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο κορυφαίοι αθλητές στίβου στην Ελλάδα για το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442