Τα έκανε όλα ο Γκαμπριέλ Ζέσους στο ματς κόντρα στο Περού για τον τελικό του Copa America.
Ασίστ στον Έβερτον με υπέροχη προσπάθεια για το 1-0, γκολ με εξαιρετικό τελείωμα ο ίδιος για το 2-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στο 70′ αποβλήθηκε μάλλον αυστηρά για αγκωνιά σε παίκτη του Περού.
Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είδε την κόκκινη κάρτα και έξω από τα αποδυτήρια του Μαρακανά, όπου έκατσε μετά την αποβολή, έβαλε τα κλάματα απαρηγόρητος για τον τρόπο που τελείωσε πρόωρα για εκείνον ο τελικός.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!