Ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής του Άρη, καθώς ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από την ΚΑΕ.
Χρήζει μάλιστα αναφοράς ότι επιστρέφει στο σύλλογο μετά τη σεζόν 1999-00 για την τέταρτη θητεία του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:
«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ έχει τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κόουτς Σούλη Μαρκόπουλο. Μετά από διαπραγματεύσεις, τα δυο μέρη κατέληξαν σε συμφωνία, ώστε να επιστρέψει ο κόουτς στον πάγκο του ΑΡΗ. Ο σχεδιασμός της ομάδας μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, έχει ήδη ξεκινήσει, με τον προπονητή να προχωρά τις επαφές για την υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδίου.
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο νέος τεχνικός του ΑΡΗ γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 1949. Έπαιξε μπάσκετ στον Όλυμπο 40 Εκκλησιών από το 1967 μέχρι το 1972 για να «μετακομίσει» στον Δημόκριτο, στον οποίο παρέμεινε για μια εξαετία (1972-1978). Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα και την κοουτσάρισε για σχεδόν μια δεκαετία (1978-1987), έξι χρόνια στην Α’ Εθνική και τρία στη Β’ Εθνική.
Το 1987 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, όπου παρέμεινε για μια τριετία. Το 1993 βρέθηκε στο πλευρό του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ως ασίσταντ κόουτς του ΠΑΟΚ και προβιβάστηκε μέσα στη χρονιά, ως πρώτος τεχνικός, οδηγώντας την ομάδα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς, σε διπλούς τελικούς με τη Στεφανέλ Τεργέστης.
Ο πολύπειρος τεχνικός εργάστηκε στον ΑΡΗ τη σεζόν 1995-1996, βρέθηκε στο τιμόνι του ξανά στην εκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου 1998-1999 και ήταν προπονητής της ομάδας μας και στο ξεκίνημα της επόμενης χρονιάς (1999-2000). Αυτή θα είναι η τέταρτη θητεία του στον πάγκο των «κίτρινων».
Ένα μεγάλο μέρος των σεζόν 2000-2001 και 2002-2003 δούλεψε στον Μακεδονικό και την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 ήταν για ένα κομμάτι της στον ΠΑΟΚ. Ακολούθησε τη χρονιά 2006-2007 το πέρασμα του από την ΑΕΚ και την ίδια σεζόν μεταπήδησε στο Μαρούσι, στο οποίο έμεινε μέχρι το τέλος της χρονιάς 2008-2009. Την αγωνιστική περίοδο 2007-2008 ψηφίστηκε ως ο προπονητής της χρονιάς στην Α1 και την επόμενη σεζόν το Μαρούσι κατέκτησε με αυτόν κόουτς την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στην Ευρωλίγκα για πρώτη και μοναδική φορά στην ιστορία του.
Το καλοκαίρι του 2009 συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο συμπλήρωσε οκτώ συνεχόμενες σεζόν, φτάνοντας τρεις φορές στην κατάκτηση της θέσης (2011, 2014, 2015), μέχρι να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2017.
Τις τέσσερις δεκαετίες που βρίσκεται στους πάγκους, έχει συμπληρώσει 702 αγώνες πρωταθλήματος, επίδοση που τον φέρνει στην πρώτη θέση της λίστας των τεχνικών με τα περισσότερα παιχνίδια. Μετρά 339 νίκες και είναι τρίτος στην αντίστοιχη λίστα, πίσω μόνο από τον Γιάννη Ιωαννίδη και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο