Premier League 2019-20: Πρώτο φαβορί για απόλυση ο Λάμπαρντ
Οι bookmakers στην Αγγλία φαίνεται πως δεν βλέπουν τη συνεργασία Λάμπαρντ - Τσέλσι να ευδοκιμεί, καθώς ο Άγγλος θεωρείται το πρώτο φαβορί για απόλυση ανάμεσα στους 20 τεχνικούς της Premier League
Ακόμα δεν… κάθισε στον πάγκο της Τσέλσι ο Φρανκ Λάμπαρντ και ήδη οι bookmakers στην Αγγλία τον θεωρούν ως πρώτο φαβορί για απόλυση.
Ο Άγγλος προπονητής επέστρεψε στους πολυαγαπημένους του «μπλε» για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, όμως στην πατρίδα του πιστεύουν πως η συγκεκριμένη συνεργασία δεν πρόκειται να.. μακροημερεύσει.
Το γεγονός πως δεν θα μπορεί να ενισχυθεί με μεταγραφές σε συνδυασμό με το πλούσιο ιστορικό του Ρόμαν Αμπράμοβιτς με απολυμένους τεχνικούς έχουν οδηγήσει τις στοιχηματικές εταιρείες να κατατάξουν τον Λάμπαρντ στην πρώτη θέση με τους προπονητές της Premier League που είναι πιο πιθανό να αποχωρήσουν.
Άξιο αναφοράς πάντως είναι και το όνομα που βρίσκεται και στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας. Συγκεκριμένα, μια θέση πίσω από τον πρώην τεχνικό της Ντέρμπι Κάουντι… δεσπόζει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος με τη σειρά του θα κληθεί τη νέα σεζόν να βγάλει από το… λήθαργο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ρίχνουν τους τόνους Σλοτ και Σαλάχ στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη συνάντηση που είχαν. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αιγύπτιος για το ματς με την Μπράιτον (13/12, 17:00).
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)