Wimbledon : «Μίλησε» η εμπειρία, ο Παγδατής πέρασε… αέρα στον β’ γύρο
Ο Κύπριος τενίστας Μάρκος Παγδατής με μια εντυπωσιακή εμφάνιση επικράτησε του Μπράιντερ Σνουρ με 3-0 σετ (6-2, 6-4, 6-4) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon
Παράταση πήρε η απόσυρση του Μάρκου Παγδατή από την ενεργό δράση, καθώς ο Κύπριος τενίστας επικράτησε του 24χρονου Καναδού Μπράιντερ Σνουρ με 3-0 σετ (6-2, 6-4, 6-4) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon.
Ο έμπειρος τενίστας θα αντιμετωπίσει πλέον τον νικητή της αναμέτρησης Ματέο Μπερετίνι – Αλιάζ Μπέντενε, με τον Ιταλό να είναι το φαβορί για να βρεθεί απέναντι στον Παγδατή. Ο 34χρονος τενίστας απέναντι στον Σνουρ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 7 άσους, 31 winners και 20 αβίαστα λάθη, ενώ κατάφερε να σώσει τα 6 από τα 7 break point που αντιμετώπισε.
Μια εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Μάρκο, που χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 56 λεπτά για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του. Αυτή ήταν η 22η νίκη του Παγδατή στο All England Club, σε 35 αναμετρήσεις (22-13), καθώς και η 67η νίκη σε Grand Slam διοργάνωση (67-53).
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την έδρα του Πανιωνίου, παρότι έριξε τις ταχύτητες στο φινάλε, επικρατώντας με 84-68 και στρέφει την προσοχή του στη διαβολοβδομάδα της Euroleague.
Με σκόρερ τον Αραούχο η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 τη Βαγιεκάνο που είχε ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλεύθηκε. Στο +7 οι Καταλανοί από τη Ρεάλ», περιμένουν απώλεια από το ντέρμπι της Μαδρίτης το βράδυ.
Ο Ηρακλής επικράτησε στοn αγώνα - φιέστα με την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-1 και έκλεισε τη σεζόν στη Super League 2 με «τρίποντο». Στη δεύτερη θέση η Νίκη Βόλου, η οποία επικράτησε του Αστέρα Β με 3-0