Στον Ολυμπιακό έχουν από την πρώτη στιγμή τονίσει ότι η νομιμότητα είναι το «Α και το Ω» της ομάδας και έτσι προχωρούν τόσα χρόνια στην ομάδα, από την στιγμή που οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ανέλαβαν τις τύχες της.
Αυτήν την περίοδο λοιπόν, οι Ερυθρόλευκοι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο ΑΣΕΑΔ και τις δύο τελευταίες προσφυγές τους.
Στην πρώτη αφορούσε σε αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός να κηρυχτεί παράνομη η επικύρωση της βαθμολογίας και η δεύτερη η οποία αφορούσε τον υποβιβασμό του. Αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ είναι ότι οι Πειραιώτες αναμένουν τις επόμενες ημέρες (ίσως και την Παρασκευή) τις αποφάσεις του Ανώτατου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών. Πολύ σύντομα δηλαδή..
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι πραγματικά θα συμβεί, αφού υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, και με την Αδριατική Λίγκα να δείχνει αρνητική στην αναδιάρθρωση της άρα και την είσοδό των Πειραιωτών σε αυτή, ο Ολυμπιακός είναι στην Α2.
Την ίδια ώρα στην Βαρκελώνη πραγματοποιείται το boarding της Ευρωλίγκας, με την ομάδα του Πειραιά να εκπροσωπείται σε αυτό από τον Γιώργο Σκινδήλια και τον Νίκο Λεπενιώτη.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.
Ξέσπασε ο Εργκίν Αταμάν κατά του προέδρου της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι, μετά τις υποτιμητικές δηλώσεις του τελευταίου που ακολούθησαν τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια – «Θα φύγω όταν μου το πει ο Γιαννακόπουλος», είπε για το μέλλον του ο Τούρκος τεχνικός.