Τις τελευταίες μέρες έμοιαζε πολύ πιθανό ο Αρτούρο Βιντάλ να συνεχίσει στην Κίνα, μιας και είχε δεχθεί πολύ μεγάλη προσφορά από ομάδα της ασιατικής χώρας.
Σύμφωνα με την «Sport» όμως, ο χιλιανός μέσος αρνήθηκε την πρόταση από την Κίνα και θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη χρονιά.
Ο Βιντάλ έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ισπανίας και θέλει να παραμείνει στην ομάδα όπου μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα βρήκε τη θέση και τα πατήματά του στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.
Θυμίζουμε ότι στη μεσαία γραμμή η Μπαρτσελόνα έχει ήδη αποκτήσει τον Φρένκι Ντε Γιονγκ από τον Άγιαξ, αλλά ενδέχεται να πωληθεί ο Ιβάν Ράκιτιτς.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Stoiximan Super League και το πρόγραμμα των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε της regular season της Super League.
Ντεμπούτο στη Serie A με γκολ έκανε ο Αλισον Σάντος ο οποίος ισοφάρισε (2-2, στο 83’) και αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τη Νάπολι. Ο Τσιμίκας, για τη Ρόμα, μπήκε στο ματς στο 72’.