Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Θέλουν να βάλουν στο αεροπλάνο χαφ και εξτρέμ

ΠΑΟΚ: Θέλουν να βάλουν στο αεροπλάνο χαφ και εξτρέμ

Κρίσιμη θα είναι η εβδομάδα που έρχεται για τα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ, καθώς η απόκτηση χαφ και εξτρέμ είναι στην κορυφή της ασπρόμαυρης ατζέντας.

Την προσεχή Δευτέρα (1/7) ο Δικέφαλος αναχωρεί για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει σε δύο φάσεις το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Σ’ αυτές τις 9 μέρες ο ΠΑΟΚ καλείται να έχει κλείσει κατά 80% το ρόστερ του προκειμένου ο Ράζβαν Λουτσέσκου να χτίσει μια ομάδα σχεδόν από την αρχή. Αν εξαιρέσει κανείς την άμυνα και με πιο τρόπο θα καλυφθεί το κενό του Αντρέ Βιερίνια, στις υπόλοιπες γραμμές υπάρχουν πολλά και σημαντικά κενά.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στη μεσαία γραμμή, καθώς εκτός από τους Μίσιτς, Μελίοπουλο (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η απόκτηση του) και Βέρνμπλουμ, δεν υπάρχει κάποια άλλη προσθήκη μέχρι και σήμερα. Ακόμα και ο Βραζιλιάνος Ίσμαελ Σίλβα που λέγεται πως έχει αποκτηθεί δεν έχει πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ συζητά με αρκετούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο χώρο του κέντρου. Εκτός από τα ονόματα που έχουμε γράψει στο «10» υπάρχουν και αυτά που ακόμα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Οι Τούρκοι αποκάλυψαν-ανακάλυψαν πως ο Δικέφαλος έχει κάνει πρόταση στο 29χρονο Γερμανό πρώην μέσο του Αμβούργου Λιουις Χόλτμπι.

Το όνομα του Σαντιάγκο Κάσερες έπαιξε πολύ δυνατά τις προηγούμενες ώρες στην Τούμπα, όμως η Βιγιαρεάλ για να τον παραχωρήσει με την μορφή του δανεισμού ζητούσε αρκετά, ενώ και η απαιτήσεις του Αργεντινού είναι υψηλές και ξεπερνούν το πλαφόν που έχουν βάλει στη Μικράς Ασίας και φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Οι αφίξεις των Μάριο Μπράνκο, Ράζβαν Λουτσέσκου στις αρχές της εβδομάδας, αλλά και του προέδρου της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη την ερχόμενη Πέμπτη, μαζί με την οικογένεια του, θα φέρουν μεταγραφικές εξελίξεις στους Ασπρόμαυρους.

Ο Αθλητικός διευθυντής θα ενημερώσει για τις επαφές που είχε σε Πορτογαλία και Ισπανία για την απόκτηση παικτών και στη συνέχεια θα παρθούν οι αποφάσεις για το ποιές περιπτώσεις θα προκριθούν για να γίνουν τα deals και μάλιστα πολύ σύντομα.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024