Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη, SUPER 3 Κύπρου, γνωστοποίησε με ανακοίνωση του ότι θα γίνει υποδοχή της αποστολής του Άρη στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του SUPER 3 Κύπρου:
«Σε σχέση με τον επαναληπτικό αγώνα της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ με την ΑΕΛ την 1η Αυγούστου στο ΑΕΚ ARENA στη Λάρνακα ο SUPER 3 ΚΥΠΡΟΥ OFFICIAL αποφάσισε ότι:
1. Θα γίνει μαζική μετάβαση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για υποδοχή της ομάδας.
2. Την παραμονή του αγώνα 31/7/2019 θα έχει ψηστήρι και ο σύνδεσμος θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι αργά.
3. Ο σύνδεσμος, μέσω της σελίδας στο Facebook, θα παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία αλλά και βοήθεια που ενδεχομένως να χρειάζονται τα αδέρφια που θα έρθουν από Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις ή χώρες.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ».
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.